Privé-personen

Vaak hebt u tijdens uw (ver-)bouwproject niet de tijd of de nodige technische kennis voor de dagelijkse opvolging. Temmerman kan u op dit vlak ontzorgen dankzij kennis, organisatie en directe feedback. We organiseren periodieke werfvergaderingen én gieten de besproken punten in een verslag zodat u ook vanop afstand het bouwproces kunt beheersen en beheren.

Na afloop van de werken ontvangt u indien gewenst een post-interventiedossier met daarin een samenvatting van de gebruikte materialen en een as-build plan.

KMO & Overheid

Temmerman heeft in deze sector een pak ervaring en referenties opgebouwd. Bvb. een volledige (her-)inrichting van een bedrijfsruimte met nieuwe binnendeuren, (alu-)plafonds, valse wanden, brandwanden, brandglas, enz. Ook bij een nieuwbouw geniet u van onze ervaring met wanden, vloerbekleding, plafonds en muren, maatmeubilair en energiebesparende oplossingen (beheersen van warmte- en koudestraling aan ramen). Opteert u bij een project om het perceel “binnen afwerking” in 1 dossier toe te wijzen, waardoor de opvolging, planning en kwaliteitsuitvoering gegarandeerd wordt, dan neemt Temmerman home dit voor haar rekening en biedt ze de nodige nazorg.

Architecten

Als echte “bouwpartner” werken de projectleiders en medewerkers van Temmerman home constructief met u mee. Samen zorgen we voor een soepel en kwaliteitsvol verloop van de door bouwheer, architect of projectingenieur uitgestippeld plan en planning. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen wij flexibel inspelen op onverwachte verschuivingen in planning en opduikende technische bouwvraagstukken in de loop van de werf, zodanig dat hier geen nodeloos tijdverlies of budgetdrain uit voortvloeit.

Projectleiders/Facility Mgrs

Temmerman home biedt een snelle en kwaliteitsvolle service bij technische problemen. Facility-coördinerende bedrijven doen een beroep op onze diensten om snel en accuraat in te grijpen bij kleine problemen (waterinsijpeling, geblokkeerde deur, …) en bij grotere uitdagingen (brandveilig maken van ruimten/constructies, herschikken van de winkelopstelling,…). We sturen de juiste medewerker met de juiste skills ter plaatse zodat al bij de eerste interventie een daadwerkelijke oplossing geboden wordt. We volgen de status van de lopende zaken op via ons eigen web-based platform.