Reeds vijf decennia staat Temmerman Home bekend als een kwaliteitsvolle en betrouwbare partner.

Eigen team

Een multidisciplinair team van meer dan 20 goed opgeleide medewerkers staat voor u klaar om voor elk type interieurprobleem de verfborstel, zaag en snijliniaal of moderne technologie ter hand te nemen.

Ons kantoor en design team zijn de perfecte aanspreekpunten om een werf feilloos te doen verlopen. Zij worden gecoacht en dagelijks bij het vertrek gebriefd door de tweede en derde generatie ‘Temmermannen’. De directie is  tevens  bijna alle dagen 8 uur op de baan om langs de werven te gaan en daar te overleggen met de eigenaar, de architect, de coördinator en de eigen medewerkers.

Een eigen team, goedopgeleide en opgevolgde medewerkers, bijna dagelijkse communicatie met alle betrokkenen zijn onze troeven en dat verzekert zowel de kwaliteit als de doorlooptijd van onze werven.

Wij werken samen met kwalitatief zeer hoogstaande fabrikanten.

Voor elk project, klein of groot, particulier of professioneel wordt bij een intakegesprek met een van onze projectleiders/interieurarchitecten een inventaris opgemaakt van de uit te voeren werken en worden corresponderende budgetten voorzien.

Er wordt een strakke planning opgemaakt die waar nodig de externe partners flexibel inschaalt. Dankzij onze ervaring met alle kwaliteitsaspecten en oog voor het detail van start tot finish, verzorgen wij een goede communicatie tussen de eigen mensen en de betrokken hooggekwalificeerde externe partners. Bv. voor specialistische nevenactiviteiten zoals elektriciteit, airco en dakwerken. Door deze samenwerking kunnen wij een all-in oplossing bieden die de opdrachtgever ontzorgt.

Service op maat

Bedrijfszekerheid

Temmerman home werd ongeveer 50 jaar geleden opgestart door Albert Temmerman en groeide samen met de zonen Marc(†) en Chris Temmerman. Vandaag is het de derde generatie, Stijn Temmerman, die alle ervaring opgedaan bij vader, nonkel en grootvader en zijn eigen opleiding tot interieurarchitect ten dienste stelt van trouwe en nieuwe klanten.

Vandaag zijn wij een forse KMO uitgegroeid tot een sterk en ervaren  bedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van oplossingen binnen diverse interieurdomeinen: