02
Oplossingen

Akoestiek

Door de jaren heen ontwikkelden wij bij Temmerman een specialisatie in akoestiek. Meer dan 35 jaar geleden pionierden we bij de VRT (toen nog BRT) in studiobouw, gaandeweg verbreedde onze expertise in zowel ruimte-akoestiek (absorptie/beheersing nagalmtijd) als akoestische isolatie.
Vandaag fabriceren wij – onder de merknaam “Maison du Silence” – geluids-absorberende plafond- en wandpanelen,  en bieden hiernaast een brede waaier van akoestische oplossingen aan.
Ook voor geluiddempende vloerbekleding en andere vormen van geluidsisolatie voor vloeren, wanden, plafonds en deuren kan je bij ons terecht.

Geluidsoverlast moe?

Het lichte maar oerdegelijk aluminium frame garandeert een perfecte maatvastheid van elk element. C-Lence inspireert tot creatieve combinaties, van elegante lijnen en samenstellingen aan wanden of plafonds, tot zwevend opgehang-elementen.

De C-Lence heeft 21 standaardafmetingen en maar liefst 108 kleurmogelijkheden.

Op simpele vraag kan elke afmeting tot maximaal 1,20 meter breedte en lengte van 2,40 meter worden gemaakt.

Als absorptiemateriaal wordt gebruik gemaakt van het hoogwaardige melamineschuim of  polyestervezel.

De zorgvuldig gekozen akoestische stoffen zijn brandvertragend en kunnen bijgevolg in elke openbare ruimte worden gebruikt. Het inventieve click-systeem of het sierlijke kabelsysteem zorgt ervoor dat de montage eenvoudig en in een mum van tijd verloopt.

C-Lence biedt de perfecte akoestische oplossing aan voor zowel nieuwe als te renoveren ruimtes, integratie is mogelijk in zowel een hedendaagse als klassieke omgeving.

Bovendien kan, bij verandering van uw interieur, het akoestisch textiel vervangen worden.

Dit alles maakt C-Lence tot het meest flexibele product dat levenslang zorgt voor uw akoestisch comfort.