Fam. R.

Projecten Particulier Lokeren

Eén wand, verschillende functies. Toilet, dressing en berging gaan schuil achter deze wand in laminaat Notelaar.

A-M. L.

Temmerman Renovatieproject

Een goed ‘beeld’ krijgen voor de uitvoering van het project. Beeld na realisatie versus de voorstelling van het ontwerp.

K. D. M.

Doorgedreven renovatie. Een vrijstaande woning van rond de eeuwwisseling werd aangepast naar de hedendaagse normen: Toepassing van vloerverwarming Nieuw schrijnwerk Nieuwe keuken/thuiswerkplek/gashaardgeheel

Syntra

Temmerman Akoestiek Syntra Sint-Niklaas

De grote vergaderzaal/opleidingszaal opfrissen was hier de opdracht. Echter met speciale aandacht voor het akoestisch comfort. De nagalmtijd terugdringen, de context ‘verzachten’, zonder afbreuk te doen aan de heel eigen plafondconstructie. De opbouw bestaat uit geperforeerde gipsplaten, gemonteerd op een elastisch geplaatst metalen frame met tussenliggende isolatie voor optimale absorptie in het plenum. In één […]

Sofiesticated

Temmerman Inrichting Sofiesticated Lokeren

Ontwerp voor een nieuw kapsalon; uitvoering door klant.

Jadec

Temmerman Kantoorinrichting Jadec Lokeren

De verouderde industriebouw, tot casco herleid als vertrekpunt. Coördinatie en uitvoering van zowel chape- als tegelwerken, buitenschrijnwerk, (glas-)wanden, sanitair en verwarming/koeling. Een aangename en functionele context om optimaal en joviaal samen te werken.

Trigger X – Topp

Temmerman Kantoorinrichting Grupo Lokeren

Van industrieel casco tot afgewerkt geheel; polyvalente inrichting met modulaire indeling. Ontwerp en uitvoering samen met coördinatie uitvoering technieken. (glas-)wanden douches en sanitair vloerbekleding

Galapagos

Temmerman Kantoorinrichting Galapagos Mechelen

Kantoortoren in Mechelen. Tribune voor polyvalent gebruik: dynamisch vergaderen, overleg of een korte break. Mdf-constructie, ter plaatse afgewerkt met slijtvaste vloerverf. Inpassen van planten, en ergonomische vormgeving. Dynamisch meeting-meubel in boogvorm Keukenblok/bar voor een snelle koffie, of ‘even anders’ vergaderen. Akoestische gordijnen als ‘paravant’, flexibel en modulair.

CC De Wiek

Het onthaal, de foyer en circulatiezone rondom de zaal werden voorzien van absorptiepanelen, verkleefd tegen het plafond. De rode kleur van het vlakke plafond werd doorgetrokken in de opencellige verflaag die de panelen optimaal laten functioneren.

Baert

Temmerman Kantoorinrichting Baert Ternat

Ontvangstzone in Skandinavisch-warme stijl. Multiplex berk als basismateriaal. Peg-board voor flexibele display-mogelijkheden, en podia met verschillende hoogtes om artikelen met verschillende schaal en functie optimaal naar voor te brengen.