Wij werken al jaren samen met Belgische en internationale topproducenten.
Zij brengen ons steeds vernieuwende producten en ook de kennis en werkmethoden om deze perfect te verwerken.
Zij leiden onze meest ervaren mensen daarvoor op.

logo-dox-acoustics
een zeer ervaren ren dynamische  leverancier met integrale oplossingen voor  akoestische problemen. Dankzij deze jarenlange wisselwerking hebben wij samen ondertussen op verschillende complexe en minder complexe vraagstukken een passend antwoord kunnen bieden.

logo-luxaflex
Elk raam, onze blik op de buitenwereld vanuit ons knusse bureau, winkelruimte of woonkamer, kent bij Luxaflex een gepaste aankleding op vlak van functionaliteit, esthetiek (kleur, akoestiek, verduistering…) en duurzaamheid

logo-uzin
UNIPRO Uzin is toonaangevend producent van egalisatie-, verlijmings- en afwerkingsproducten. Een nieuwe manier van verkleven, nl. met een droge verkleving welke een toekomstgerichte oplossing biedt naar herbruikbaarheid van de ondergrond, waardoor de “total cost of ownership” van Uw vloerbekleding in verschillende situaties aanzienlijk kan verminderd worden.

logo-mafi
Oostenrijkse topkwaliteit in half massieve planken vloeren. Niet enkel de gekende lariks, eiken of beuken plankenvloeren vindt U in deze collecties terug, maar ook kamerslange lengtes en speciaal getekstureerde oppervlaktes.

logo-forbo
Vloerbedekkingen voor elk gebouw en elk bedrijf. Kwalitatief hoogwaardige linoleum, projectvinyl, projecttapijt en textielvloeren combineren functionaliteit en design – een optimale vloeroplossing voor elk gebouw.

logo-armstrong
Armstrong is een U wellicht bekende wereldwijde groep met onder meer vloer-, wand en plafondbekleding in het gamma.

logo-arte
ARTE muurbekledingen zijn gevarieerd qua stijl. Van het meest somptueuze klassieke interieur tot de strakheid van een avant-garde inrichting. Arte heeft voor iedere smaak een brede waaier aan verfijnde producten.

logo-pergo
Wat je smaak ook is, het merk Pergo garandeert een prachtvloer die eenvoudig te installeren en te onderhouden is, en duurzaam genoeg is om de uitdagingen van het dagelijkse leven aan te kunnen. De vloeren zien er zelfs na jaren van gebruik nog steeds geweldig uit.